Köpvillkor för handel på blomqvistguld.se

Hos oss handlar du snabbt och enkelt. Du får varorna skickade till dig från oss. Du betalar enkelt via Klarna eller Swish. Idag sker enbart leveranser inom Sverige.


Priser och betalning
Varje vara anges med pris inklusive moms. I kassan kan man se det totala priset inklusive

moms och ev. frakt. Fraktkostnaden är 39 kr för ordrar under 599 kr och fraktfritt om man handlar för mer än 599 kr. All betalning för privatkunder handhas av Klarna och Swish.

 

Ångerrätt
Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den.

 

När du utnyttjat din ångerrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

 

Privat policy
När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja försäljningen gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

 

Leveranser
Leveranstiden anges i resp. varuvy. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara. Vår målsättning är att alltid skicka dina varor inom 1-4 arbetsdagar från beställning. Postens hantering (normalt 1-2 dagar) tillkommer.

 

Ej uthämtade paket
Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150:-

 

Returer
Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

 

När du utnyttjat din ångerrätt ska du,
- sända eller lämna tillbaka varan/varorna till oss på följande adress

E. G. Blomqvists Guldsmedsaffär AB

Norra Esplanaden 6, 343 30 Älmhult

 

Återbetalningsskyldighet:

I de fall du utnyttjat din ångerrätt, betalar vi tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.